Voditeljice plesa

Tamara živko

Od djetinjstva ples je bio moja strast,  ljubav i način kreativnog izražavanja koje prenosim posljednjih 30 godina na nove generacije mladih. Nakon završene Škole za ritmiku i ples, dugogodišnja sam članica prve postave Tihane Škrinjarić. Paralelno sam diplomirala na Kineziološkom fakultetu te se plesno educirala u Londonu. Iza mojih plesnih grupa su brojni plesni eventi, festivali, plesni kampovi, humanitarni događaji, koncerti, natjecanja i nastupi na televiziji koje pamtim kao predivna iskustva kroz plesače i mjesto za osobni kreativni izražaj. Osim u Hrvatskoj, bila sam plesni i joga edukator djece u privatnoj školi u Meksiku, a surađivala sam s profesionalnim plesačima u Africi, Baliju i na Tajlandu. Na satovima se volim predati potpuno i dati najviše, a sretnom me čini kada se u malim plesačima probudi ista iskra predanosti i sreće koja i mene vodi kroz cijeli život.

Marta Šandić

Rođena sam u Zagrebu, a trenutačno sam studentica Stomatološkog fakulteta. Plesom se bavim od svoje 4. godine, počevši s vrtićkom ritmikom, a od svoje 9. godine član sam Plesnog studija Ritam zona gdje sam danas i voditeljica te svoja stečena znanja rado prenosim na mlađe generacije. Uz jazz dance, koji mi je omiljeni plesni stil, pohađala sam brojne radionice raznih koreografa te državna i svjetska natjecanja na kojima sam zavoljela i usavršila ostale plesne stilove poput contemporary, lyrical i u konačnici MTV stila.

Elena hajsek smolek

Dugogodišnji sam član plesnog studija Ritam Zona i tehničar nutricionista. Plesom sam se počela baviti s navršene 3 godine, a u Ritam zoni sam od svoje 11. godine trenirajući u nekoliko grupa. Iza mene su brojni plesni uspjesi na natjecanjima državne i svjetske razine, a sudjelovala  sam i u Super talentu gdje je grupa došla do super finala 2017. godine. Jazz danceom sam započela svoju plesnu  karijeru, no uz jazz pohađala sam i razne radionice gdje sam svoje plesno iskustvo proširila na stilove poput lyrical, contemporary i MTV style. Posljednjih par godina sam asistent i  voditelj gdje svoju ljubav prema plesu i znanje sa radošću prenosim na nove generacije plesača.

Imate pitanje?

Ukoliko imate neko pitanje za nas slobodno nas kontaktirajte na broj mobitela ili putem e-mail adrese. Odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!

Plesovi