O nama

ŠRD Ritam zona je umjetničko plesna Udruga osnovana 2004. godine sa ciljem edukacije i popularizacije plesa

O NAMA

ŠRD RITAM ZONA

je umjetničko plesna Udruga osnovana 2004. godine sa ciljem edukacije i popularizacije plesa. Osnivač i umjetnički voditelj je Tamara Živko.

Cilj naših plesnih programa je educirati um i tijelo potrebnim vještinama za uspješan život, bez obzira nastave li se baviti plesom ili ne.

Svi mi voditelji ćemo sa vama nesebično podijeliti svoje znanje i talent, a ono što nas drži zajedno je ljubav prema plesu i radu s djecom i mladima.

Naš program odobren je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Naša misija

je educirati djecu i mlade kroz naše programe urbanih plesnih stilova kroz zabavan i motivirajući način. Zajedno stvaramo pozitivnu atmosferu gdje se plesači osjećaju opušteno i rasterećeno te gdje usvajaju nove vještine uz vrhunske instruktore plesa i pedagoge koji imaju višegodišnje profesionalno plesno i voditeljsko iskustvo.

Naša vizija

pruža mnogo više od samog učenja plesnih tehnika i pokreta. Vjerujemo da plesni satovi pružaju plesačima šansu da uče i iskuse duh timskog rada, uklanjaju strahove od nastupa pred publikom, pobuđuju umjetničku svijesnost i samopoštovanje te utjelovljuju općenito zdrav način života.

Nagrade

Tijekom našeg dugogodišnjeg rada osvojili smo mnoge nagrade na svjetskim i državnim natjecanjima, nastupali na mnogim festivalima i događanjima, a tradicionalno dva puta godišnje održavamo našu plesnu produkciju u kazalištu.

NAŠE VODTELJICE

UPOZNAJ NAŠ PROFESIONALNI TEAM

Misija naših voditeljica je životno i plesno inspirirati i motivirati sve polaznike Ritam zone

Tamara Živko

Voditeljica

Tamara Živko

Marta Šandić

Voditeljica

Marta Šandić

Elena Hajsek Smolek

Voditeljica

Elena Hajsek Smolek

Nikolina Milošević

Voditeljica

Nikolina Milošević