O nama

ŠRD Ritam zona je umjetničko plesna Udruga osnovana 2004. godine sa ciljem edukacije i popularizacije plesa

O NAMA

ŠRD RITAM ZONA

je umjetničko plesna Udruga osnovana 2004. godine sa ciljem edukacije i popularizacije plesa. Osnivač i umjetnički voditelj je Tamara Živko.

Cilj naših plesnih programa je educirati um i tijelo potrebnim vještinama za uspješan život, bez obzira nastave li se baviti plesom ili ne.

Svi mi voditelji ćemo sa vama nesebično podijeliti svoje znanje i talent, a ono što nas drži zajedno je ljubav prema plesu i radu s djecom i mladima.

Naš program odobren je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Naša misija

je educirati djecu i mlade kroz naše programe urbanih plesnih stilova kroz zabavan i motivirajući način. Zajedno stvaramo pozitivnu atmosferu gdje se plesači osjećaju opušteno i rasterećeno te gdje usvajaju nove vještine uz vrhunske instruktore plesa i pedagoge koji imaju višegodišnje profesionalno plesno i voditeljsko iskustvo.

Naša vizija

pruža mnogo više od samog učenja plesnih tehnika i pokreta. Vjerujemo da plesni satovi pružaju plesačima šansu da uče i iskuse duh timskog rada, uklanjaju strahove od nastupa pred publikom, pobuđuju umjetničku svijesnost i samopoštovanje te utjelovljuju općenito zdrav način života.

Nagrade

Tijekom našeg dugogodišnjeg rada osvojili smo mnoge nagrade na svjetskim i državnim natjecanjima, nastupali na mnogim festivalima i događanjima, a tradicionalno dva puta godišnje održavamo našu plesnu produkciju u kazalištu.

NAŠE VODTELJICE

UPOZNAJ NAŠ PROFESIONALNI TEAM

Misija naših voditeljica je životno i plesno inspirirati i motivirati sve polaznike Ritam zone

Tamara Živko

Voditeljica

Tamara Živko

Marta Šandić

Voditeljica

Marta Šandić

Elena Hajsek Smolek

Voditeljica

Elena Hajsek Smolek

Nikolina Milošević

Voditeljica

Nikolina Milošević

Nikolina Kuhar

Voditeljica

Nikolina Kuhar