ONENESS DANCE, fuzija joge i plesa, skup znanja i tehnika koje sam skupljala po svijetu te direktno iskusila na sebi, a vjerujem da može poslužiti i drugima. Ples koji osvještava našu pravu prirodu te ju spušta u fizičko tijelo, kako bi mogli iskusiti život u punini te postati kreatori. Vjerujem da je jedina granica naš um uvjetovan programima koje je moguće otpustiti te kroz ovu tehniku privući kvalitete i energije koje želimo.

U Oneness Dance pomoću raznih tehnika daha, vizualizacija i paljenjem aromatičnih biljaka, osvještavamo dijelove tijela i sebe, povezujemo se s elementima prirode, ulazimo u meditativno stanje uma te budimo našu individualnost, kreativnost, intuiciju, izbacujemo stres, podižemo raspoloženje, omogućava nam da balansiramo muške i ženske kvalitete u nama, osvještavamo unutrašnju i vanjsku ljepotu. Tehnika osvještava naše emocije, gdje je stagnirana energija te kako ju učiniti protočnom, a osim toga blagotvorno djeluje i na fizičko tijelo koje se detoksificira kroz znoj, oblikuje i jača.  

Kroz Oneness Dance želim ljudima prenijeti ono što su ples i joga donijeli meni, a to je da kroz život koračam kao kroz igru u kojoj je sve moguće te da mi je svijet učitelj. Većom čistoćom uma otvoreni smo prema kvalitetnijim i ljepšim odnosima s ljudima i sobom, privlačimo lijepe stvari u naš život, namjere nam se ostvaruju te osjećamo veće blaženstvo.

 

Ples kao oblik izražavanja postoji u najstarijim zapisima ljudske povijesti. Stari narodi po čitavom svijetu kopirali su prirodu kroz pokret i zvuk. To je bio prvi način za konekciju s duhom. Koristili su ples u ceremonijalne svrhe te za ulazili u promijenjena stanja svijesti.

Jazz Dance

Jazz dance

Mtv Dance

MTV dance

Hip Hop

Hip hop

Yoga

yoga-stil-1