ZAŠTO YOGA?

Znanstveno je dokazano da Yoga položaji usporavaju proces starenja i ostvaruju gipkost mišića, fleksibilnost kralježnice, uklanjaju napetost iz tijela, učvršćuju kožu, ispravljaju loše držanje. Utjeću pozitivno na sve značajne odrednice za dug i zdrav život: mozak, endokrine žlijezde, kralježnicu, unutarnje organe i tkiva. Yoga podiže razinu energije, koncentracije, pamćenja i fleksibilnosti, snage. Uklanja bolove u kralježnici te potiče viši stupanj svjesnosti, sreće i unutarnjeg mira.

Istraživanja i iskustva su pokazala da plesači koji redovno prakticiraju Yogu imaju nevjerojatan progres u flexibilnosti, izdržljivosti i balansu te istovremeno rehabilitiraju eventualne povrede i disbalanse u svojem tijelu. Svakako je divna terapija za sve!

 

  Tamara Berec

 

Nomad, iscjelitelj, spiritualni istraživač, plesač, koreograf, zaljubljenik u život, učitelj, majka. Volim dijeliti svoju osobnu jogijsku praksu koja je fuzija Hatha, Ashtanga Vinyasa i Kundalini joge. Moja učenja se mijenjaju s vremenom kao i moja osobna praksa. U svakodnevnom životu se volim gibati, biti u akciji, ali u isto vrijeme biti u miru, spojena s duhom. Joga me kroz edukaciju odvela na mnoga daleka putovanja. Bali, Tajland, Indonezija, Laos i Kambođa samo su neke od destinacija koje su me otvorile. Joga mi je dala mnoge uvide te omogučila da živim ispunjeniji život. Da radim ono što volim i volim ono što radim. Moj moto je, ako nije iz ljubavi, onda bolje da nije. Zahvalna sam što sam upoznala mnogo divnih učitelja na svom putu, ali najveći učitelj mi je moja duša. Konekcija sa svojim pravim Ja i svijetom oko sebe. Najviše volim širiti znanje kroz direktne uvide.

 

 

 

 E RYT200

https://www.youtube.com/watch?v=kbdyMDRqWIY

https://www.youtube.com/watch?v=YM_NnYxmF00

 

https://www.youtube.com/watch?v=V9B9JulKKAE

https://www.youtube.com/watch?v=JDfRFatecaA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jazz Dance

Jazz dance

Mtv Dance

MTV dance

Hip Hop

Hip hop

Yoga

yoga-stil-1