Valentina Crnić

 

Rođena 12.2.1994. u Zagrebu. Studentica je Veleučilišta Baltazar te se školuje u smjeru menadžmenta. Plesom se bavi od svoje 10. godine, a i sama članica Ritam zone je punih 10 godina. Njezino područje edukacije proteže se u jazz dance-u, lyrical dance-u, te suvremenim plesnim tehnikama. Edukaciju stječe i u plesnom studiu Kelkope, pod vodstvom Nikoline Končić te pohađa ljetnu plesnu školu Kelkope u Šibeniku. Koreografi koji su uz nju od samih početaka pa i danas su Tamara Berec i Ivana Rončević, gdje s mnogo truda i upornosti još uvijek surađuje. Također plesno iskustvo i edukaciju stječe kroz mnoge radionice, profesionalne audicije, natjecanja i plesna putovanja.

Sa plesnim grupama i plesnim kolegama osvaja 2. mjesto u Open kategoriji na ESDU Croatia Open 2012. godine u Splitu. 2013. godine na međunarodnom natjecanju Dance fest Novi Sad sa plesnom gupom osvaja 1. i 3. mjesto. 2014. godine na ESDU Croatia Open u Osijeku osvaja 2 prva mjesta i 3. mjesto. Na međunarodnom natjecanju Dance fest Prague u Pragu sa plesnim kolagama osvaja 6 prvih mjesta i 1. mjesto u svojoj solo izvedbi Senior Jazz Style, koreografija „50 shades of grey“.

Plesne radionice koje pohađa su: Igor Barberić, Tamara Savićević, Tihana Strmečki, Lidija Iveković, Dinko Zec, EZ Twins, Siniša Vidović, Alen Sesartić i mnogi drugi...

Jazz Dance

Jazz dance

Mtv Dance

MTV dance

Hip Hop

Hip hop

Yoga

yoga-stil-1