LUCIJA SUŠIĆ

Lucija je rođena 1989. godine u Zagrebu. U svijet plesa zakoračila je kao petogodišnjakinja, upisavši se u jazz dance grupu u vrtiću, i otada je njezino prijateljstvo s plesom neraskidivo. Kada je krenula u osnovnu školu, upisala se u Plesni studio Edite Cebalo gdje je uz jazz dance pohađala i satove baleta. Sa 17 godina upisuje se u Plesni centar Tala gdje se kroz rad i djelo pedagoginje Larise Lipovac upoznaje s tehnikom suvremenog plesa. Iako je jazz dance njezina prva ljubav, za sebe će reći da je oduvijek bila old school duša s funk vibrom. S hip hopom, kao plesnim stilom, prvi put se susrela na satovima pedagoga Alena Sesartića u PC Tala. Godine 2011. put ju je odveo u Hip Hop House – plesni studio pedagoginje Marije Matković – gdje je, kako kaže, pronašla svoje mjesto pod suncem i čiji je član i dan-danas. Brojni seminari različitih plesnih stilova, koje je pohađala, uvelike su doprinijeli njezinom rastu i razvoju i znatno obogatili plesno iskustvo.

Plesni seminari:

Nick Bass, Misha Gabriel, Miha Matevžić, Jonathan Hour, Nika Kljun, Maja Kereš, Kristina Kekica Paunovski, Igor Barberić, Fred Realness, Vesna Grandeš, DI MOON ZHANG, Lando Wilkins, Žiga Mlakar, EZ Twins, Jorge Vasquez, Ante Gluščević, Darjan Delač, Nataša Pavičević, Tihana Strmečki, Tamara Savičević, Nina Vidošević, Suzana Čećura, Žiga Sotlar, Mario Jukić, Antonia Šimurina.

Predstave/Nastupi:

Volume No. 1, Mliječni put, I Bee – Vampir, Europski tjedan sporta, Argentario Dance Festival, Hrtić-hitić, Pepeljuga, Požeški plesokaz, M-Ž, kRIˈeɪshən project, Gina Victoria – Vrijeme sunca

Jazz Dance

Jazz dance

Mtv Dance

MTV dance

Hip Hop

Hip hop

Yoga

yoga-stil-1